Hvordan arbejder man strategisk med stedsans? Og hvad betyder stedsans for udviklingsstrategier? Forvirret? Bliv klogere til paneldebat om destinationsudvikling på BRUS.
Mikrobryggeriet Mikropolis, der står bag TOØL og baren BRUS har både en eksistens i byerne og på landet. Begge steder er de optaget af det, der sker omkring deres produktion og produkter, i mødet med mennesker og steder. Deres fabrik i Svinninge er ikke blot en fabrik men et samlingspunkt for lokalbefolkningen, og deres bar på Nørrebro i København var en del af tegnestuen Briq’s plan for at løfte et udefineret hjørne af byen, i fare for at blive omdannet til supermarked og parkering. Historien om Mikropolis taler ind i en praksis, der vinder frem indenfor arkitektur og byplanlægning, hvor stedets mere flygtige karakterer, identitet og iboende potentialer gives større opmærksomhed.
Til at diskutere fænomenet har vi Peter Bur fra BRIQ, der designer byliv, Marco Behrentz fra tegnestuen Norrøn, der arbejder med udvikling af især randområder og Christian Astorp fra Mikropolis. Samtalen modereres af Anne Katrine Harders fra DAC
Arrangementet er gratis. Gå ikke glip af resten af dagsprogrammet på BRUS og i Empire Bio d. 13. oktober, hvor vi både indvier et stedsspecifikt kunstværk af SIIKU kl. 16 og og viser filmen 'Best in the World' kl. 20 med efterfølgende debat om Københavns dobbeltsidede udvikling med efterfølgende drinks.