THESE SHAPES ARE MADE FOR DANCING – FERNISERINGSFEST

TEMA

Thursday 08/10 2020
Kl. 16:30 URBAN 13

EMNEORD

No Categories
Find billetter

Addresse
Bispeengen 20

Share Event

Kunstner og koreograf Steen Koerner byder sammen med URBAN13 og Copenhagen Architecture Festival til indvielse af hans nye værk ‘These Shapes are made for Dancing’ med et brag af en torsdagsfest. Sammen med nogle af landets dygtigste dansere udfolder Steen Koerner værkets kropslige, legende tilgang til det byggede miljø og kunsten. Den kropslige og fællesskabsorienterede tilgang som værket er baseret på, giver publikum en ny måde at anskue deres egen relation til det byggede miljø og samspillet med kunsten. Giv din eftermiddag fuld gas med musik, dans, taler, film, kloge tanker og sjov og ballade! Med åbningstale af Tor Nørretranders, DJ-set med Tue Track, performance og bar!

Værket vises på URBAN 13s areal frem til 31.12.2020.

I samarbejde med URBAN 13 og med støtte fra Nørrebro Lokaludvalg

These Shapes are made for Dancing bevæger sig i et udforskende krydsfelt mellem street art, performance, film og urbant design, bl.a. med nyfortolkende referencer til arven fra Bauhausskolen og modernismen. Med enkle greb, som alle kan lære uanset alder, åbner værket det offentlige rum op som et aktivt, socialt rum, hvor fællesskab, leg og refleksion over hvad vi kan skabe med vores kroppe og omgivelser sættes i centrum.

Alle er velkomne og der kræves ingen tilmelding. Alle deltagere vil blive bedt om at følge regeringens retningslinjer ang. COVID-19. Arrangementet slutter kl. 20.