LES FLEURS DU MAL. GRAFFITI BYVANDRING

TEMA

Saturday 03/10 2020
Kl. 17:30 Odense

Addresse
Mødested: ved Netto i Odeon

Share Event

Graffiti Walk til værkerne af blandt andre LSO, Sport, Slock og KERM. Silas Eriksen, bygningskonstruktør og BA i litteratur og filosofi, viser vej.

Graffiti Walk i Odenses snuskede baggårde, langt borte fra Guds milde åsyn, bag stinkende containere, ved de glemte garager og forladte bygninger hvor byen er øde og hård. Her afsløres for vort forvirrede blik syndens blomster: LSO, Sport, Slock og KERM.

I vedligeholdelsesplanernes revner og sprækker, det byggede miljøs væskende sår, hvor samfundets ellers glatte ideal ikke helt formår at dække, siver spleen ud og sætter sig som dimmer og skygger i sølv og sort. Forgabte i kunsten, lusker vi med djævelen om på bagsiden af arkitekturen, og ser ham tage form af en fugl eller forførerisk kanin, og fornemmer smagen af den harskeste elskovsdrik, man kan finde: aerosol destruktion, fat-caps på montana-mekanik!

Turen starter ved Netto bag Odeon , den varer en time på gåben og er anført af Silas Samuel Eriksen, bygningskonstruktør og BA i litteratur og filosofi.

Gratis tilmelding er nødvendig. Billetlinket kan findes på denne side.