KONTAKT OS

A D R E S S E
Copenhagen Architecture Festival
Vestergade 12, 2. 1456 København K

  Ved generelle henvendelser kontakt os på info@cafx.dk

TEAM

Josephine Michau

Festivaldirektør & co-grundlægger

josephine@cafx.dk

Josephine har en M.Sc. i Business og Filosofi fra CBS i 2002 med afstikkere til Sorbonne, Paris og København Universitet. Hun har arbejdet med kulturformidling, distribution og produktion siden sin afgang inden for forlagsbranchen, billedkunst, dokumentarfilm og arkitektur, primært i Danmark. Grundlagde dokumentarplatformen DOXBIO sammen med Marlene S. Rasmussen i 2010 og CAFx med Mads Farsø og Peter M. Rasmussen i 2014 og har fungeret som festivalens direktør siden opstart, herunder ledelse, administration, økonomi, programudvikling, markedsførings- og kommunikationsstrategier, -eksekvering og -partnerskaber.

Pernille Maria Bärnheim

Program og partnerskaber

pernille@cafx.dk

Pernille er ansvarlig for udviklingen af festivalens børne- og ungeformidlingsspor og hjælper i øvrigt med kurateringen af festivalens øvrige program. Hun har en fortid som urban researcher, kulturproducent og filmklipper fra London, Mexico City og København, og har publiceret nationalt og internationalt indenfor urbanisme, kunst og samfundsforhold. Har en Master i Critical Urban Studies med sidefag i Research Architecture fra Goldsmiths University samt certifikat i Criticism, Communication, Curation in Arts and Design fra Central Saint Martins College of Art & Design, London.

Signe Sophie Bøggild

Program og partnerskaber

signe@cafx.dk

Signe har arbejdet som program-kurator og redaktør på festivalen siden 2016. Hun er uddannet kunsthistoriker  fra Københavns Universitet og Goldsmiths, University of London med studier ved RUC og Paris 8 Vincennes-Saint-Denis. Ud over at lave festival forelæser, publicerer og kuraterer Signe om især efterkrigstidens velfærdsarkitektur og -urbanisme i Danmark og udlandet. Hun har bl.a. arbejdet hos Landskabsarkitektur og Planlægning, KU og Crimson Architectural Historians, NL. 

Monica Svane

Kommunikation, billetter og filmprogram

monica@cafx.dk

Monica er ansvarlig for festivalens kommunikation og er redaktør for festivalavisen. Derudover er Monica billetansvarlig og vil stå for den tekniske koordinering af festivalens filmprogram. Hun har en kandidat i Film- og Medievidenskab fra Københavns Universitet med fokus på ekstern kommunikation, biografernes historie og art film. Er ikke ukendt i festivalbranchen da hun i en årrække har arbejdet for CPH PIX og CPH:DOX International Film Festival og har haft formidlingsprojekter hos Roskilde Festival, Venedig International Film Festivalen, Levende Menneskerettigheder og Empire Bio.

Ida Bang Kjeldsen

Program

ida@cafx.dk

Ida er kandidatstuderende på Kunst og Arkitektur på KADK. Startede som praktikant i 2016 og har arbejdet som studiemedhjælper siden september 2017. Hun har tidligere arbejdet på en tegnestue og med research og kuratering indenfor arkitekturudstillinger. 

WEBSITE

Daniel Lupașcu
Monica Svane
(E) monica@cafx.dk

Oneclevercode.com