KONTAKT OS

A D R E S S E
Copenhagen Architecture Festival
Vestergade 12, 2. 1456 København K

  Ved generelle henvendelser kontakt os på info@cafx.dk

TEAM

Josephine Michau

Festivaldirektør & co-grundlægger

josephine@cafx.dk

Josephine har en M.Sc. i Business og Filosofi fra CBS i 2002 med afstikkere til Sorbonne, Paris og København Universitet. Hun har arbejdet med kulturformidling, distribution og produktion siden sin afgang inden for forlagsbranchen, billedkunst, dokumentarfilm og arkitektur, primært i Danmark. Grundlagde dokumentarplatformen DOXBIO sammen med Marlene S. Rasmussen i 2010 og CAFx med Mads Farsø og Peter M. Rasmussen i 2014 og har fungeret som festivalens direktør siden opstart, herunder ledelse, administration, økonomi, programudvikling, markedsførings- og kommunikationsstrategier, -eksekvering og -partnerskaber.

Anne Sofie Kluge

Produktionschef

annesofie@cafx.dk

Anne Sofie har arbejdet på festivalen siden 2015 og har været ansvarlig for, at produktionen af festivalen kører glat med alt hvad det indebærer af logistik, teknik, forhandlinger og ledelse. Hun har en kandidat i Medievidenskab fra 2014 og har mange års erfaring som festivalafvikler, samt grundlægger af Københavns Radiobiograf Festival.

 

Pernille Maria Bärnheim

Program og partnerskaber

pernille@cafx.dk

Pernille er ansvarlig for udviklingen af festivalens børne- og ungeformidlingsspor og hjælper i øvrigt med kurateringen af festivalens øvrige program. Hun har en fortid som urban researcher, kulturproducent og filmklipper fra London, Mexico City og København, og har publiceret nationalt og internationalt indenfor urbanisme, kunst og samfundsforhold. Har en Master i Critical Urban Studies med sidefag i Research Architecture fra Goldsmiths University samt certifikat i Criticism, Communication, Curation in Arts and Design fra Central Saint Martins College of Art & Design, London.

Signe Sophie Bøggild

Program og partnerskaber

signe@cafx.dk

Signe har arbejdet som program-kurator og redaktør på festivalen siden 2016. Hun er uddannet kunsthistoriker  fra Københavns Universitet og Goldsmiths, University of London med studier ved RUC og Paris 8 Vincennes-Saint-Denis. Ud over at lave festival forelæser, publicerer og kuraterer Signe om især efterkrigstidens velfærdsarkitektur og -urbanisme i Danmark og udlandet. Hun har bl.a. arbejdet hos Landskabsarkitektur og Planlægning, KU og Crimson Architectural Historians, NL. 

Ida Bang Kjeldsen

Program

ida@cafx.dk

Ida er kandidatstuderende på Kunst og Arkitektur på KADK. Startede som praktikant i 2016 og har arbejdet som studiemedhjælper siden september 2017. Hun har tidligere arbejdet på en tegnestue og med research og kuratering indenfor arkitekturudstillinger. 

WEBSITE

Daniel Lupașcu
Anne Sofie Kluge
(E) annesofie@cafx.dk

Oneclevercode.com