Juryen

JURYEN

Vi har samlet en stærk jury bestående af
en STADSARKITEKT, en FILMINSTRUKTØR,

en TV VÆRT og en FESTIVALDIREKTØR

Juryen nominerer de 12 bedste film, og efterfølgende er det DIN tur til at stemme!

Tina Saaby

Stadsarkitekt i Københavns Kommune fra 2010-2018, hvor hun har rådgivet i arkitektoniske spørgsmål i udviklingen af byens rum og bygning, planer og strategier. Som stadsarkitekt har hun haft fokus på udvikling af bylivet, fælles og grønne byrum og at sikre en by med kant.

Chadi Abdul-Karim

Autodidakt skuespiller og filminstruktør med erfaring inden for flere kunstneriske formater. Har de seneste 10 år stået bag kameraet og instrueret kortfilm, musikvideoer og filmsekvenser med sin uddannelse som filminstruktør fra Super8. I 2014 blev han nomineret til en Robert for afgangsfilmen ’Exit Neverland’, der finder sted i Aarhus-bydelen Gellerup, hvor Chadi selv voksede op. 

Ane Cortzen

Uddannet fra Kunstakadamiets Arkitektskole med en baggrund som designchef, kulturchef og også kendt som TV vært for “Fantastiske Forvandlinger” på DR. Ane Cortzen har skarpt æstetisk øje for både arkitektur, design og formidling via levende billeder. 

Josephine Michau

Festivaldirektør og med-grundlægger af Copenhagen Architecture Festival i 2014 og dokumentarfilm-initiativet DOXBIO 2010-2014. Har arbejdet fokuseret med film i 13 år både som distributør, producer og forlagsvirksomhed og har sideløbende kurateret udstillinger og forskellige events.