Juryen

JURYEN

Vi har samlet en stærk jury bestående af
en STADSARKITEKT, en FILMINSTRUKTØR,
en SO-ME EKSPERT og en FESTIVALDIREKTØR.

Juryen nominerer de 12 bedste film, og efterfølgende er det DIN tur til at stemme!

Tina Saaby

Stadsarkitekt i Københavns Kommune siden 2010, hvor hun rådgiver i arkitektoniske spørgsmål i udviklingen af byens rum og bygning, planer og strategier. Som stadsarkitekt har hun fokus på udvikling af bylivet, fælles og grønne byrum og at sikre en by med kant.

Andreas Dalsgaard

Film og teaterinstruktør og antropolog, har instrueret en række internationalt prisvindende dokumentarfilm om højaktuelle emner: Vold, korruption, byplanlægning, og innovativ forandring fortælles med humor og menneskelig nerve i film som The War Show, The Human Scale, Life Is Sacred, Afghan Muscles.

Mette Willert

Content Manager, arbejder med at skabe visuelle historier til DSBs social medier med et stærkt fokus på video-fortællinger.Desuden er hun kvinden bag instagram kontoen @littlemycph.

Josephine Michau

Festivaldirektør og med-grundlægger af Copenhagen Architecture Festival i 2014 og dokumentarfilm-initiativet DOXBIO 2010-2014. Har arbejdet fokuseret med film i 13 år både som distributør, producer og forlagsvirksomhed og har sideløbende kurateret udstillinger og forskellige events.