Udstilling på Hovedbiblioteket

TEMA

Friday 06/4 2018
Kl. 09:00 Københavns Hovedbibliotek

EMNEORD

Addresse
Krystalgade 15

Share Event

Varm op til CAFx med en før-festival udstilling om årets bedste arkitekturprojekter, der er nomineret til Bygningspræmiering.
Warm up to CAFx with a pre-festival exhibition about the best architecture projects of the year, nominated for the Building Award.

I Hovedbibliotekets foyer kan københavnerne fra 6/4-27/4 tage forsmag på arkitekturfestivalens festligheder med en udstilling om årets otte nominerede projekter til den traditionelle Bygningspræmiering på Københavns Rådhus torsdag den 3/5. Som noget nyt har hovedstadens borgere fra i år mulighed for at stemme på deres egen favoritbygning, udover de præmieringer, der foretages af bedømmelsesudvalget. Hovedbiblioteket har desuden samlet en række informative bøger om arkitektur og københavnske bygninger, som du kan bladre i undervejs og få inspiration. Hvilke projekter vælger DU og resten af ‘folkedomstolen’?

(INFOBOKS) Som noget nyt har Københavns borgere fra i år mulighed for at stemme på deres egen favoritbygning, udover præmieringer foretages af bedømmelsesudvalget. Fra 6/4 kan du kan være med til at stemme på din favorit blandt de nominerede projekter via https://www.kk.dk/bygningspraemiering