OAFx Transformation: Artist talk og foredrag om bevaring, forandring og nye funktioner

TEMA

Thursday 10/5 2018
Kl. 17:30 Ulys, Siloøen

Addresse
Gammel Havnekaj 25

Share Event

Artist talk med kunstner-holdet bag byrumsudstillingen Site/Silo og foredrag om transformationsarkitektur v. Andreas Isager.

På Odense havn blev en del af Siloøen i foråret omdannet til et midlertidigt byrumsgalleri med streetart, multimediekunst og værker der udfordrer den traditionelle opfattelse af medie og materiale. Kom og hør kunstnerne fortælle om deres tanker og ideer med stedet og kunsten.

Med afsæt i Odenses mest kendte transformationsprojekt, Brandts Klædefabrik giver arkitekt Andreas Isager et bud på en økonomisk bæredygtig model for transformation som en bæredygtig syntese af kulturarv og nyt liv.

Arrangementet holdes i Kuynsthal ULYS

Kunsthal ULYS er et kunstnerkollektiv og et eksperimenterende rum for samtidskunst.

Siden 2016 har kunsthallen skabt udfordrende og tankevækkende kunst på siloøen og har med deres gæstfrihed inviteret både etablerede og dugfriske kunstnere indenfor fra ind og udland. Det er en fornøjelse fra kunsthallens side at opleve den store interesse og ønske om et stærkt kulturelt leben og naboskab på Odense Havn. Der er mulighed for at opleve de 3 aktuelle udstillinger: “This world rejects me”, Kunstakademiets 3.års udstilling og “The wall” før og efter arrangementerne. 

 

Hjemmeside: www.ulys.dk

Facebook: https://www.facebook.com/kunsthalulys/