Tingbjerg – Nu med ghettoblaster og ejerboliger

TEMA

Friday 12/4 2019
Kl. 15:00 Biblioteket Tingbjerg

Addresse
Skolesiden 4

Share Event

City walk in Tingbjerg. We will explore COBE’s new library and cultural centre and the 1000 new owner-occupied homes to be built.

Byvandring i Tingbjerg. Vi kommer omkring COBEs nye bibliotek og kulturhus og de 1000 nye ejerboliger, der skal opføres.

Modernisterne Steen Eiler Rasmussen og C. Th. Sørensen tegnede Tingbjerg som efterkrigstidens idealby. Siden har bydelens ry ændret sig og rangerer på regeringens ghettoliste. På byvandringen fortæller COBE om Tingbjerg Bibliotek og Kulturhus (2018), et nyt mødested og en milepæl i byudviklingsprocessen, der skal opgradere bydelen. Tina Saaby deler erfaringer som stadsarkitekt og partner i tegnestuen Witraz, der lavede renoverings/transformationsprojekter i Tingbjerg i 00’erne. Pia Nielsen præsenterer fsbs nye planer om renoveringer og samarbejdet med det private ejendomsselskab NREP om 1000 nye ejerboliger i bydelen.

Thomas Krarup, arkitekt og projektchef COBE, Pia Nielsen, direktør i fsb og Tina Saaby, nyligt aftrådt stadsarkitekt i København.

The event will be in Danish / Arrangementet vil være på dansk.