SEMINAR: FUTURE ARCHITECTURE PLATFORM

TEMA

Saturday 29/4 2017
Kl. 15:00 Space 10

Addresse
Flæsketorvet 10

Share Event

(Foto: Zara Pfeifer)

Europas ungdom tegner og fortæller om fremtiden.
Emerging offices propose their visions for the future of architecture

Future Architecture Platform (FAP) er den første tværeuropæiske platform for arkitekturmuseer, -festivaler og -forlag, som producerer og formidler ideer om fremtidens byer og arkitektur til den brede offentlighed – og CAFx er også medlem. En fremadstormende generation af håbefulde talenter fra forskellige discipliner udforsker og deler ud af deres visioner. Kom og tag del i diskussionen om arkitekturens fremtid! Fire unge tegnestuer fra fire forskellige lande giver deres bud på de helt centrale udfordringer, professionen står overfor i dag.

PROGRAM

15.00 – 15.30 KEYNOTE: SOMETHING FANTASTIC
Om udstilingsdesign af den omdiskuterede tyske pavillion Making Heimat på Venedig Biennalen 2016

Julian Schubert (DE), arkitekt og partner, Something Fantastic

Hvordan kan fremtidens arkitektur omfavne pragmatisme og intuition? Tegnestuen Something Fantastic arbejder ud fra en vision om, at arkitekturen skal være mindre elitær og mere målrettet mod virkelige behov. De opfatter “arkitektur som et udtryk for ideer om skønhed, om samfundet, om fremtiden – snarere end som et mål i sig selv.”

15.30 – 15.40  Q&A

15.40 – 15.50 Pause

15.50 – 16.10 ADOPTING THE UNIVERSAL
Michal Janák (SK), arkitekt og partner, PLURAL

Mens digitaliseringen ændrer vores omgang med arkitekturen, må disciplinen genopfindes et sted mellem det lokale og det universelle. PLURAL mener, at universel arkitektur kan styrke de fælles værdier i et samfund, hvor individualismen er i fremgang.

16.10 – 16.30 LIVEABLE CITIES AND POETIC DATA
Stephan Gustin (DK), arkitekt, grundlægger, Gustin Landskab

Hvordan kan det 21. århundredes byplanlægning blive mere bæredygtig? Spørger man Gustin Landskab, er svaret at vi må udvikle et design, der kombinerer poetisk sprog og ny teknologi.

16.30 – 16.50 SUPERMIX IN THE CITY
Holly Lewis (UK), Arkitekt og partner, We Made That

En mere varieret brug af byens bygninger kan spare plads i de overbefolkede storbyer, mener det britiske bureau We Made That. En vision, der samtidig kan være med til at skabe mere levende lokalmiljøer.

16.50 – 17.30 Q&A

Fri entré med tilmelding.
In English.