OAFx PLANCK – Lillebitte cirkus i det store univers

TEMA

Thursday 10/5 2018
Kl. 20:00 Dynamo Workspace

Addresse
Finlandkaj 6

Share Event

PLANCK er en stor forestilling i et lille cirkustelt på Byen Ø i Odense Havn. DYNAMO er et arbejdsrum for nycirkus og ny scenekunst beliggende i et nyrenoveret gammelt pakhus midt i Danmark på Odense havn.

Det gamle pakhus giver med sine 1300 m2 plads til at danske og internationale nycirkusartister, scenekunstnere og grupper kan få tag over deres produktioner i et professionelt og inspirerende arbejdsmiljø.
To cirkusartister og en musiker tager publikum med på en kalejdoskopisk og finurlig rejse til en anden dimension.
I det lille telt bliver objekter levende, akrobatikken voldsom, situationer indviklede, småt bliver stort og stort bliver småt, det umulige bliver muligt. Du møder en forvirret tryllekunstner, moderne rariteter, rock og rull, en usandsynlig diva, sort humor, et one woman-band og trapezartisteri. Et helt spøgelseskabinet af excentriske karakterer forvikler sig ind og ud af hinanden, her er øjensynlig ingen cirkusdirektør til at sætte dagsordenen, her er det mystikken der hersker i manegens cirkulære ramme, al logik eksploderer mens karaktererne synger, springer, danser og jonglerer sig ind og ud af tid og sted.
I Plancks absurde mikrounivers kommer man så tæt på artisterne, at man næsten kan række ud og røre dem – hvis man tør.