Manifest Stafet – Udstillingsåbning, Boglancering Og Debat

TEMA

Thursday 05/4 2019
Kl. 16:30 1554415200 Akademisk Arkitektforening

Addresse
Åbenrå 34

Share Event

After decades of hibernation, the manifesto is back. Join us for a discussion on values and ideals for the architecture of the future!

Efter årtiers dvale er manifestet tilbage. Kom og diskuter værdigrundlag og idealer for fremtidens arkitektur!

Kom til debat, fernisering og boglancering med bud på manifester for arkitekturens rolle i samfundet! Akademisk Arkitektforening og CAFx har bedt koryfæer fra Olafur Eliasson til Dorte Mandrup og generelt fagfolk, der arbejder inden for arkitekturens brede felt, om at skrive et manifest for arkitekturen anno 2019. Det er blevet til en udstilling og publikation, som lanceres denne dag og overrækkes som inspirationsgrundlag til belutningstagere og byudviklere fra bl.a. By & Havn, Realdania og PensionDanmark. Deltag i diskussionen om, hvordan arkitekturen kan påvirke by- og samfundsudviklingen, og hvilket værdigrundlag arkitekturens aktører navigerer efter. Vi serverer et glas.

Johnny Svendborg, formand i Akademisk Arkitektforening, Anne Skovbro, direktør i By & Havn, Nina Kovsted Helk, filantropidirektør i Realdania, Mia Manghezi, projektudviklingsdirektør i PensionDanmark, Martin Søberg, adjunkt KADK, Signe Sophie Bøggild og Josephine Michau, programansvarlig og festivaldirektør, CAFx.

Tak til Akademisk Arkitektforening for samarbejdet.

The event will be in Danish / Arrangementet vil være på dansk.