Industriens Kulturarv i Nordvest – er den noget værd ?

TEMA

Monday 14/5 2018
Kl. 17:00 Tribeca NV

EMNEORD

Addresse
Bygmestervej 2

Share Event

SOLD OUT!
Debat og rundtur til et udpluk af Nordvest-kvarterets nye og gamle erhverv. Hvordan kan man gentænke og aktivere industrielle rum og kulturer som kulturarv?
Debate and walk exploring a selection of the Nordvest neighbourhood’s old and new professions. How to rethink and activate industrial spaces and cultures as heritage?

I dag kendes Nordvest bedst som de truede rester af et autentisk industrikvarter – en kreativ zone, hvor iværksættere og mindre erhverv som ølbryggere og Skandinaviens største klaverforhandler fortsat hører til. Mens det gamle arbejderkvarter undergår drastiske forvandlinger i disse år, synes det vigtigt at tage industriarven op til revision og genvurdere dens værdi som ‘identitetsskaber’ for Nordvest inden, den risikerer at forsvinde. Udforsk den brogede bydel, hvor den sidste byggetomt snart bliver bebygget og de næste investeringsområder ser ud til at blive de tidligere industribygninger. Dagen afsluttes med debat om kulturarvens værdi, karakter og mulighederne for at forankre den i byplanlægningen.

Svava Riesto, lektor Landskabsarkitektur KU, Tina Saaby, Københavns stadsarkitekt, Jakob Ingemann Parby, Københavns Museum og Simon Ostenfeld, AU. Moderator Pernille Stensgaard, journalist ved Weekendavisen og forfatter.

Arrangør Bispebjerg Lokaludvalg.

 

Fri entré tilmelding ved at sende en email til y71c@okf.kk.dk før 12/5. Først til mølle.