Hvilken slags arkitektskole skal Odense have?

TEMA

Tuesday 09/4 2019
Kl. 19:00 UCL Seebladsgade, Loungen

EMNEORD

Addresse
Seebladsgade 1

Share Event

Panel discussion: What kind of school for architecture does Odense need?

Tech, kunst, byg, plant, forskning. Panelet giver sine bedste bud på spørgsmålet. Velkommen til en højrelevant debat.

Er der brug for at omtænke den klassiske arkitektuddannelse? Hvis vi skulle starte fra nul, hvem skulle så gå sammen om at uddanne dem, der skal bygge fremtidens byer? Kom og lyt og bland dig i samtalen om fremtidens arkitektskole. I panelet sidder administrerende direktør ved den børsnoterede robotvirksomhed ODICO Anders Bundsgaard, rektor ved Det Fynske Kunstakademi Lars Bent Petersen, prorektor ved University College Lillebælt Jens Meyer, Head of Section ved SDU Civil and Architectural Engineering Mikkel Kragh og indretningsarkitekt og forkvinde i Byforeningen for Odense Sharon Fischer. 


Spørgsmålet er ikke alene af betydning for de relaterede uddannelsesinstitutioner, men også for debatten om arkitektur og byudvikling; for viden om vigtigheden af god arkitektur hos lokale beslutningstagere, og i sidste ende for kvaliteten i det byggede miljø.

 

Obs! Grundet arbejdsopgaver i Kina og Tyskland har vi med beklagelse afbud fra Mikkel Kragh og Anders Bundsgaard. Vi er glade for at kunne præsentere arkitekt Jesper Thyge Brøgger og arkitekt Andreas Isager i panelet. Sharon Fisher vil moderere samtalen.


Arrangementet præsenteres i samarbejde med Byforeningen Odense og UCL. Der serveres kaffe og kage. 
Tirsdag den 9. april hos University College Lillebælt i loungeområdet.