Forelæsning Af Tatiana Bilbao

TEMA

Tuesday 09/4 2019
Kl. 09:00 Arkitektskolen (KADK) Building 68, room A3

EMNEORD

Addresse
Danneskiold-Samsøes Allé 50

Share Event

The Mexican architect Tatiana Bilbao, who is exhibiting at Louisiana in the fall and who has curated a seperate film program for the festival this year, will be lecturing about her diverse practice.

Den mexicanske arkitekt Tatiana Bilbao, der udstiller på Louisiana i efteråret og har kurateret et separat filmprogram til festivalen i år, fortæller om sin mangefacetterede praksis.

Tatiana Bilbao er verdensberømt for sine fortolkninger af traditionel mexicansk byggeskik. Hun er stærkt optaget af social bæredygtighed og relationen mellem arkitektur og det omkringliggende landskab. Bilbao arbejder med landskabet i forskellige skalaer – fra den mexicanske natur over bylandskaber til landskabet i den enkelte bygning og altid med fokus på de sociale forhold i Mexicos byer. Særligt for Bilbao er hendes evne til at bygge til almindelige mennesker, da hun mener, at arkitektur skal danne rammen om et samfund og derfor være tilgængelig og i dialog med sin kontekst. Bilbao og hendes tegnestue Estudios arbejde bliver desuden udstillet på Louisiana i efteråret.

Karsten Gori, medindehaver af tegnestuen LETH & GORI og underviser på Institut for Bygningskunst og Teknologi, byder Bilbao velkommen og perspektiverer til arkitektskolens og tegnestuens projekter.

The event will be in English / Arrangementet vil være på engelsk.