Arven fra Bauhaus: En radikalt ny pædagogik til en radikalt ny verden

TEMA

Monday 08/4 2019
Kl. 16:00 Designmseum Danmark

Addresse
Bredgade 68

Share Event

What is the impact of pedagogy on our approach to creating solutions for the complex global problems facing contemporary and future generations?

Hvad er pædagogikkens betydning for vores tilgang til løsninger af samtidens og fremtidens komplekse verdensomspændende problematikker?

Bauhaus’ radikalt nyskabende og til tider kontradiktoriske pædagogiske tilgang udfordrede sin samtid. Dens eksperimenterende og tværdisciplinære tænkning har været skelsættende for eftertidens læringstilgange, men hvor står vi i dag? Med oplæg fra arkitekturhistoriker og ophavskvinde til forskningsprojektet Radical Pedagogies Beatriz Colomina, chefkurator for Istanbul Design Biennale 2018 Jan Boelen, og rektor ved KADK Lene Dammand Lund, spørger vi: Hvad er pædagogikkens rolle i afsøgningen af løsninger på de udfordringer, vi står overfor? Er det tid til et paradigmeskifte indenfor arkitektur og design i en samtid og fremtid under pres fra klimaforandringer, voksende ulighed og migration? Og hvad kan arven fra Bauhaus bidrage med i dag?

Debat med Beatriz Colomina, Jan Boelen og Lene Dammand Lund. Henrik Oxvig modererer.

I samarbejde med Designmuseum Danmark.

Museets udstilling “Bauhaus #itsalldesign” holder ekstraordinært åbent en time inden og efter arrangementet.

The event will be in English / Arrangementet vil være på engelsk.

Billet till Armbånd eller Årskort