Architecture of Infinity

TEMA

Friday 05/4 2019
Kl. 17:00 Øst for Paradis

EMNEORD

Addresse
Paradisgade 7-9

Share Event


Christoph Schaub’s filmic portrait ‘Architecture of Infinity’ makes us philosophise about spirituality, infinity in the pursuit of eternity.

Filosoferen over spiritualitet, uendeligheden og jagten på evigheden – fortalt gennem Christoph Schaubs ‘Architecture of Infinity’.

Jagten på evigheden driver instruktør Christoph Schaub til at reflektere over spiritualitet og døden. Den schweiziske instruktør dykker ned i arkitektur, kunst og natur for at forstå uendelighed på jorden – hvis det overhovedet er muligt? Tid er en iboende værdi i alle objekter og væsner, men også en begrænsning. Et sted han altid vender tilbage til i sin søgen er de religiøse bygninger, hvori uendeligheden, livet og døden alle tre er indeholdt i bygningens aura og arkitektur. Som erfaren filmmand ved Schaub hvordan han bruger den visuelle side til at understøtte sin undren og luller seeren ind i en søvngængerlignende tilstand af fred og forundring i jagten på evigheden.

Filmen introduceres af arkitekt og lektor ved Arkitektskolen Aarhus, Thomas R. Hilberth. Introduktionen vil være på engelsk.